Yoga med Ylva

Jag leder yogaklasser i Jokkmokk och Gällivare varje vecka. Nybörjare är alltid välkomna och du kan läsa mer om de olika klasserna nedan.

För workshops och specialpass se bokadirekt och aktuella facebook-event.

Yogan i Gällivare är vanligtvis tisdagar kl 18.15. Det är dropin och ingen förbokning. Håll koll på Snow MMAs facebooksida för att se dagar och tider.

Yogaklasserna i Jokkmokk förbokas här:

Yinyoga september 2017.jpg

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en helhetlig yogaform som stärker nervsystemet. Klasserna varierar och är ibland lugna, ibland svettiga, men de är garanterat överraskande, utmanande och givande. Varje kundaliniyogaklass innehåller intoning med mantran, yogapass, avslutande vila och meditation. Kom och testa! 

Vanligtvis på torsdagar kl 17.30. 75 minuter. 


Yinyoga

Yinyoga är stillhetens och vilans yogaform. Det är en blandning mellan yoga, kinesisk medicin och mindfulness. Ta med dig en varm tröja och tre vanliga kuddar - eller yogabolster och block om du har. Här får du vila länge i positionerna och vända fokus inåt. 

Vanligtvis på onsdagar kl 17.30. 75 minuter. 


Morgonyoga

Fredagar värmer vi upp kroppen till sköna beats. Det här är ett pass att mjuka upp lederna, andas andas andas och jobba upp värme innan dagen startar. Kom nyvaken och duscha av dig innan du drar vidare på jobb eller studier. 

Vanligtvis på fredagar kl 07.00. 50 minuter.