Nästa onlinekurs: Poweråret 2018 

Rulla ut mattan, slå igång datorn och välkomna förändring i ditt liv! Fem söndagar i februari och mars guidar jag dig igenom Kundaliniyogapass för att slipa den inre kompassnålen, ta ut din riktning för året som kommer och ladda all kraft du behöver för att 2018 ska bli ditt powerår. Se tider och klassplanering nedan. Hör av dig om du har frågor. Välkommen att vara med! 


online yoga.jpg

Fem yogaklasser 

 

Söndag 18 februari kl 16.30 (75 min)
Så det du vill skörda

Söndag 25 februari kl 16.30 (60 min)
Gör upp med ditt begränsande ego

Söndag 4 mars kl 16.30 (60 min) 
Powerpass

Söndag 11 mars kl 16.30 (60 min)
För fjärde chakrat: halschakrat

Söndag 18 mars kl 16.30 (75 min)
Riv alla hinder

Dagar och tider kan komma att justeras. Slutgiltiga tider bestäms första veckan i februari.

 

Sagt om tidigare online yogakurser med Ylva:

"Det har varit perfekt att få min timme i veckan som bara är min, och att det har blivit som en ensamyoga, även om du varit mitt sällskap och guidat mig. Jag tror att ensam hemma själv så har jag enklare att slappna av och fokusera mer på andning och att bara göra än på t.ex hur jag ser ut i mina övningar och hur "dålig" jag är jämför med andra. För mig har detta varit guld.” 

- Jennifer 

”Denna kurs har gett mig mycket. Den har gett mig inspiration att göra mer yoga, och den har gjort yoga mer tillgängligt. ”

Marte

”Det överraskade mig hur lyxigt det kändes att göra yoga hemma, men samtidigt med andra.” 

Linnea 

”Så tungt det var. Fysiskt! Var helt slut i kroppen efteråt.” 

Angelica 

”Det överraskade mig hur enkelt det var att vara med på. Det berodde nog på att kursen var satt till fem gånger. Hade det varit varje vecka hade det nog varit lättare att hoppa över och prioritera bort”.

Marte

”Onlinekursen har gjort att jag för första gången kunnat prova "riktig" yoga, det vill säga inte bara någon slags variant av yoga som ges på stora gym och åtminstone jag inte tyckte gav så mycket. Som livet ser ut just nu är detta min enda chans att kunna lära mig mer om yoga, jag skulle inte ha tid att åka till en studio eller gå en fysisk kurs. Det som överraskade mig mest var hur snabbt jag gick in i mig själv och min andning. Jag håller givetvis inte fokus 100 % av tiden men trodde det skulle vara svårare.”

- Jennifer

 


DSC_2284.JPG

Så går det till

Du rullar ut mattan och startar datorn. Jag leder dig igenom ett kundaliniyogapass på 60 minuter. Efter avslutad klass får du tillgång till videon via dropbox och kan se på den och göra hemma. 
Under kursperioden svarar jag på frågor och vägleder dig i din yogapraktik via mail.

2017-04-30 08.04.48.jpg

Praktisk information

Du behöver tillgång till dator med fungerande ljud och internetuppkoppling och en yogamatta/liggunderlag för att delta. Kursen passar alla oavsett kunskapsnivå eller tidigare erfarenhet av yoga.


Skärmbild från onlinekursen i juni 2017