Nästa onlinekurs: lunchyoga för lätthet

Rulla ut mattan, slå igång datorn och välkomna förändring i ditt liv! Det här är en online yogakurs med fem korta lunchyogapass för lätthet och rörelse. Kursen är för dig som vill ha mer rörelse i ditt liv och som vill välkomna förändring fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Varje onsdag i maj guidar jag dig genom 45 minuters lunchyoga för att släppa taget, starta om och öppna sinnet för allt våren har med sig. 

Dessa lunchyogapass innehåller enkla övningar som alla kan göra oavsett tidigare erfarenhet av yoga. De passar att göra på jobbet eller hemma; det du behöver är en dator och en yogamatta. 

Pris: 500 kr

 
online yoga.jpg

Fem yogaklasser 

 

2 maj - Pranayam: andas igång kraften
9 maj - Öka flödet och lossa stagnerad energi
16 maj - Lugn yoga och mindfulness
23 maj - Apana: förmågan att släppa taget
30 maj - Pass för sjunde chakrat: kronchatrat

Yogapassen streamas live och startar kl 11.45 varje onsdag. Du får tillgång till de inspelade yogapassen efter avslutat pass.

 

Sagt om tidigare online yogakurser med Ylva:

"Det har varit perfekt att få min timme i veckan som bara är min, och att det har blivit som en ensamyoga, även om du varit mitt sällskap och guidat mig. Jag tror att ensam hemma själv så har jag enklare att slappna av och fokusera mer på andning och att bara göra än på t.ex hur jag ser ut i mina övningar och hur "dålig" jag är jämför med andra. För mig har detta varit guld.” 

- Jennifer 

”Denna kurs har gett mig mycket. Den har gett mig inspiration att göra mer yoga, och den har gjort yoga mer tillgängligt. ”

Marte

”Det överraskade mig hur lyxigt det kändes att göra yoga hemma, men samtidigt med andra.” 

Linnea 

”Så tungt det var. Fysiskt! Var helt slut i kroppen efteråt.” 

Angelica 

”Det överraskade mig hur enkelt det var att vara med på. Det berodde nog på att kursen var satt till fem gånger. Hade det varit varje vecka hade det nog varit lättare att hoppa över och prioritera bort”.

Marte

”Onlinekursen har gjort att jag för första gången kunnat prova "riktig" yoga, det vill säga inte bara någon slags variant av yoga som ges på stora gym och åtminstone jag inte tyckte gav så mycket. Som livet ser ut just nu är detta min enda chans att kunna lära mig mer om yoga, jag skulle inte ha tid att åka till en studio eller gå en fysisk kurs. Det som överraskade mig mest var hur snabbt jag gick in i mig själv och min andning. Jag håller givetvis inte fokus 100 % av tiden men trodde det skulle vara svårare.”

- Jennifer

 


 
DSC_2284.JPG

Så går det till

Du rullar ut mattan och startar datorn. Jag leder dig igenom ett yogapass på 45 minuter. Efter avslutad klass får du tillgång till den inspelade videon och kan se på den och göra hemma. 
Under kursperioden svarar jag på frågor och vägleder dig i din yogapraktik via mail.

Varje vecka får du instruktionerna till en kort meditation att göra hemma. Du uppmuntras att göra meditationen varje dag för att få full effekt av yogakursen.

2017-04-30 08.04.48.jpg

Praktisk information

Du behöver tillgång till dator med fungerande ljud och internetuppkoppling och en yogamatta/liggunderlag för att delta. Kursen passar alla oavsett kunskapsnivå eller tidigare erfarenhet av yoga.

 
 Skärmbild från onlinekursen i juni 2017