KURSSTART Kundaliniyoga i Jokkmokk

VÄLKOMMEN PÅ INTRODUKTIONSKURS I KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en kraftfull form av yoga med dynamiska rörelser, men också fokus på den mentala och andliga delen av yogan. Vi möts vid sex tillfällen och går igenom grunderna i kundaliniyogans yogapositioner, rörelser, andning och meditation. Kundaliniyoga passar alla, oavsett ålder, kön eller fysisk kondition. Du är lika välkommen om du är helt ny för yoga som om du har yogat sen tidigare!

En typisk kundaliniyogaklass innehåller yogaövningar, mantrasång, meditation och en längre avslappning. En klass varar vanligtvis 1,5 timme.

ATT TÄNKA PÅ Ta med dig yogamatta om du har, egen vattenflaska, varma sockar och en filt. Klä dig bekvämt, och gärna kläder som inte sitter åt för tight.

INFORMATION TID: Tisdagar kl 18.00 - 19.30, kursstart 3 maj PLATS: Lappstavägen 9 i Jokkmokk (Vårdcentralen, i samma lokaler som Vicino Jokkmokk & Lisa Åkerlund - personlig träning, hälsa & massage) INTRODUKTIONSPRIS: 700 kr ANMÄLAN: http://goo.gl/forms/5dlyFCscHh

KURSTILLFÄLLEN - 3 maj - 10 maj - 17 maj (24 maj är det uppehåll) - 31 maj - 7 juni - 14 juni Totalt 6 tillfällen

Säg gärna till på förhand om du vet att du är gravid, har diabetes eller andra omständigheter som läraren kan behöva veta om.

Hör av dig om du undrar över något, annars ses vi på mattan!

facebook-event / facebook-sida / mail: ylvapavval(@)gmail.com 

YogaAdmin